maandag , 16 juli 2018
Eerste gratis e-book over Kunst en Ondernemen (Han Dirkx)

Eerste gratis e-book over Kunst en Ondernemen (Han Dirkx)

Eerste GRATIS e-book voor Kunstenaars over Kunst en Ondernemen?

Waarom verkoopt die ene kunstenaar wel zijn kunstwerk en ik niet?

gratis ebook kleinInteressante vraag en als je hem stelt aan ‘die ene’ kunstenaar krijg je meestal te horen “ik had een beetje mazzel… ik was toevallig op de goede plek…. er waren mensen in de kunstwereld die wat in mijn werk zagen …..of …. ik heb geen idee!”

Het sterke van kunstenaars is dat ze vaak erg creatief en abstract kunnen denken. Concreet denken is dan meestal weer iets dat ze moeilijk vinden. Ik heb zelf onderzoek gedaan naar onderstaande vraag:

Wat bepaalt het zakelijk succes van een kunstenaar?

Ik ben tot de conclusie gekomen dat net zoals in het hele leven je een dosis geluk en talent moet hebben maar dat er ook veel dingen zijn die je zelf in de hand hebt en die uiteindelijk het daadwerkelijke succes bepalen. Zo ook voor de kunstenaar.

In het e-book ‘Kunst en Ondernemen’ heb ik uitvoerig de 9 stappen beschreven die ik ontwikkeld heb voor kunstenaars die ook zakelijk succesvol willen zijn of ook eens een werk willen verkopen. Zonder hun vrijheid en de passie voor kunst te verliezen.

Het e-book bevat 35 pagina’s vol met tips en tricks die direct toepasbaar zijn voor elke kunstenaar.

Het e-book is nu GRATIS te downloaden!

 

kaft 3D K&O gratis ebookAuteur: Han Dirkx
Jaar: 2013
Pagina’s: 35
Taal: Nederlands

Prijs: gratis

 


Succes

Han Dirkx

 

About handirkx

3 comments

  1. Ik probeerde het (gratis) E-boek, ‘Kunst en Ondernemen’, aan te vragen maar de link werkt niet meer. Hoe kan ik deze toch ontvangen?

  2. Het e-Book is helemaal niet te downloaden, wat een sof

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica